(mini) Hoteluri - Pensiuni

Proprietati

Precontract
0€

Pensiune de inchiriat -
Corbu

Pensiune situata in zona litoralului Marii Negre in aproprierea plajei si lacului Corbu, la intersectia Drumului Judetean Navodari-Vadu cu Strada betonata ce duce la Plaja Corbu, pe Strada Principala nr. 2. Chiar la intrare in Corbu.
Beneficiind de un teren de 1100 mp si o suprafata totala construita de 675 mp, cate 225mp / nivel, pensiunea este compusa din: P+2E: 12 camere cu bai, nefinisata.
Suprafata construita este de 202 mp/ nivel, SCD: 603 mp, curte 1.120 mp cu deschidere la strada Principala, pe colt de 21m si respectiv 41m.
– Parter: receptie, Bar-Restaurant, terasa, 2 grupuri sanitare, bucatarie, spatii depozitare, vestiare si cabine de dus pentru personal, Birou cu grup sanitar.
– Etajul 1+ 2 cu un total de 12 camere fiecare cu baie proprie.

Adaugat de Cristina Navon spre Inchiriere

Reprezentare exclusiva - Comision 0%
550.000€

Pensiunea Nanu 30 camere -
Eforie Nord

Zona este recunoscuta pentru potentialul turistic ridicat.Pensiunea este realizata si conceputa sa asigure conditiile de vacanta in stil Occidental.Toate amenajarile si finisajele sunt perfect lucrate.Toata cladirea este izolata termic.Asigurarea apei calde menajere pe timpul sezonului este facuta cu panouri solare iar incalzirea pe timpul iernii se face cu centrala pe motorina.Toata instalatia este montata si functionala.

Adaugat de Iulian Radoi spre Vanzare

Comision 2%
Vandut
1.250.000€

Eforie Nord – Ultracentral – Hotel 3*** – 73 camere mobilat-utilat-renovat total -
Eforie Nord

Ultracentral – Eforie Nord – Va propunem spre achizitie un hotel clasificare 3*** ( renovat – mobilat – utilat total in 2014 ) in suprafata totala de 2500mp ce dispune de un teren in proprietate in suprafata de 2500mp si 50 locuri de parcare. Hotelul are 73 camere dispuse asfel – 33 camere duble,16 camere

Adaugat de Dan Linca spre Vanzare

Comision 1%
Sus
CLOSE
CLOSE