Ion Alexandru Catalin

Anunțuri Ion Alexandru Catalin

95.000€

Mamaia Nord – Apartament 3 Camere decomandate Vecin cu Marea Neagra-terasa 50mp -
Constanta

Centru Imobiliar va propune spre vanzare un apartament deosebit situat in Statiunea Mamaia Nord la 50mp de plaja amenajata si promenadă cu o vedere superba către Marea Neagra. Imobil compus din 3 camere decomandate confort Lux (Terasa 50mp), imbunatatiri de actualitate cu materiale Premium, vedere catre mare, incalzire Centrala gaze. Posibilitate schimb cu imobile în

Adaugat de Ion Alexandru Catalin spre Vanzare

89.500€

Inel I (Dr-uri) – 3 Camere decomandate confort 0 – 89500euro -
Constanta

Centru Imobiliar va propune spre vanzare un Apartament cu 3 camere decomandate confort 0 situat la etajul 4/8 in suprafata utila totala de 78mp cu vedere bilaterala(Sufrageria +Bucătărie cu vedere la Bulevard si ambele dormitoare cu vedere în spate către liniste), gaze trase în Apartament, imobilul prezinta imbunatatiri partiale, bloc constructie 1992, se accepta credit.

Adaugat de Ion Alexandru Catalin spre Vanzare

72.500€

Apartament 2 camere ultralux centrala gaz -
Constanta

Apartament  2 camere cu 2 grupuri sanitare, suprafata utila 68mp, mobilat si utilat lux, ultramodern, centrala proprie de apartament pe gaz,  instalatie sanitara, electrica si termica noua, aer conditionat, bucatarie, dinning, mobilier si electrocasnice noi cu garantie, reconfigurat, modificarile apartamentului cu proiect avizat, izolatie acoperis cu garantie 3 Ani, sistem de alarma DSC, Loc de parcare.

Adaugat de Ion Alexandru Catalin spre Vanzare

Comision 2%
Sus
CLOSE
CLOSE